per reklama Shitet Blihet Jepet me qera Kërkohet me qera Makina.

<span class=" fc-falcon">Kërkoni shpallje në MerrJep.

com @ Makina me Qera - Car Rental Albania. 💷cmimi I Makines Ndryshon Ne Baze Te Muajit Dhe Kohezgjatjes Se Qerase Ditore.

Nëse dëshironi një makinë me qira të lirë për të lëvizur nëpër qytet, ose një makinë luksoze me qira për biznes, do të gjeni një gamë të gjerë makinash me qira.

1,526 likes · 2 talking about this.

💷cmimi I Makines Ndryshon Ne Baze Te Muajit Dhe Kohezgjatjes Se Qerase Ditore. 0699344044MAKINA ME QERA 15 euro ditaMakina me qera ekonomike. .

Sigurimi nuk mbulon dëmtimet e bëra në zonat me rrezik të lartë ose në zonat e luftës, ose në rast se makina me qira përdoret jashtë kufijve të Republikës së Shqipërisë, në tranzit, gjatë transportit në traget dhe në ishujve, pa pëlqimin me shkrim të qeradhënësit.

Në fakt, ju mund të shpenzoni edhe më pak para sesa nëse. <b>reklama Shitet, Blihet, Jepet me qera, Kërkohet me qera Makina. .

. Marrja me qira e një automjeti nuk duhet të kushtojë një pasuri.

.

Nëse dëshironi të eksploroni Shqipërinë në mënyre te rehatshme, me kosto të ulët dhe pa humbur kohë ju duhet të merrni një makina me qira.

Jan 14, 2021 · class=" fc-falcon">Kërkoni shpallje në MerrJep. .

. .

7,904 likes · 2 talking about this · 74 were here.
Komfort, Rehati, Siguri.
Call now.

Nëse dëshironi të eksploroni Shqipërinë në mënyre te rehatshme, me kosto të ulët dhe pa humbur kohë ju duhet të merrni një makina me qira.

.

. 436 people checked in here. Kontakt.

. . . . 🚘makina me qera tirane , te gjithe llojet e makinave ekonomike , suv dhe luksoze 🚘 ( makinat nuk jepen me qera ditore minimumi eshte 3 dite) (mosha minimale per te marr makine.

com.

jashte kufijve te Shqiperise. .

180,000 Kilometra.

.

.

Categories Automoto dhe transporti 1.

CUNI AUTO synon vazhdimisht të ofrojë shërbim miqësor e profesional për të gjithë klientët e vet, në mënyrë që të bëjë më të lehtë, më të shpejtë dhe më të mirë përvojën e.